Yvonne BloemenLeuk dat je een kijkje neemt op mijn persoonlijke pagina. Mijn naam is Yvonne Bloemen, ik ben 28 jaar en een aantal jaren geleden ben ik vanuit mijn passie voor tuinieren en buitenleven begonnen met Tuinierenblog.nl.

Allereerst begon dit met een bescheiden blogsite, waarop ik zo nu en dan een artikel plaatste met weer nieuwe ervaringen over het tuinieren in mijn grote landelijke tuin. Tegenwoordig ben ik niet de enige die bijdraagt aan Tuinierenblog.nl, maar krijg ik regelmatig leuke en leerzame artikelen opgestuurd van andere hobbytuinders die hun kennis en ervaringen graag met jou delen.

Wat ik vooral leuk vind aan tuinieren is het werken in de buitenlucht en het feit dat het zo’n ontspannende activiteit is. Sinds ik zo’n 5 jaar geleden serieus ben begonnen met tuinieren merk ik een groot verschil in hoeveel fitter ik me in het algemeen voel, de verminderde stress die ik ervaar tijdens mijn veeleisende kantoorbaan, en hoeveel gelukkiger ik tegenwoordig ben. Al deze voordelen gun ik iedereen, en dit is mede de reden dat ik begonnen ben met het opzetten van Tuinierenblog.nl. Veel lees- en tuiniersplezier!