Tuinierenblog.nl is tot stand gekomen mede dankzij de hulp van onze trouwe partners. Deze partners zijn bedrijven die producten of diensten aanbieden die allemaal in meer of mindere mate raakvlakken hebben met huis en tuin.

Deze producten en diensten zijn allemaal van hoge kwaliteit en kunnen wij dan ook iedereen van harte aanbevelen, of je nu een tuinliefhebber bent of niet.

Wespen bestrijden

Bedwantsenbestrijding

We hebben dit overzicht van partners onderverdeeld in een aantal categorieën, namelijk de volgende: tuinartikelen, vakmensen, gereedschap en overig. Naast dat we het simpelweg leuk vinden om onze partners op een speciale pagina uit te lichten, hopen we ook dat jij als bezoeker je voordeel kunt doen met deze suggesties.

Tuinartikelen

Op het gebied van tuinartikelen hebben we partners die producten aanbieden voor recreatie in de tuin en producten voor tuinieren. Als je lekker wilt vertoeven in je schitterende tuin, dan moet je natuurlijk wel lekker ergens op kunnen zitten met je familie of vrienden. Woon je in omgeving Utrecht. De Intratuin Utrecht is dan een mooie plek om je tuinartikelen vandaan te halen. Voor degene die veel waarde hechten aan zitgemak, luxe tuinmeubelen vindt je hier. En wat is er nou leuker dan op een heerlijke zomermiddag met een gezelschap te gaan barbecueën? Pak goed uit en ga voor de exclusieve Ofyr BBQ‌ met zijn schitterende stijlvolle design. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je naast je eigen fijne plekje in de tuin ook een plek voor je huisdieren creëert. Dat kun je doen met een mooi hondenkussen voor buiten. Tenslotte is een looppoort in uw hekwerk ook geen overbodige luxe. Af en toe kun je last krijgen van een mierenplaag in en rondom je tuin. Alle info over mieren bestrijden onder tegels vind je op de website van Goodgardn. Ook kunstgras Meppel is een tof tuinproduct.

Voor het daadwerkelijke tuinieren kun je een schitterende bloemenzee creëren met deze zaadbommen. En mocht je last hebben van spint, dan kun je het beste Rood met Zwarte Stippen inschakelen die specialist is in spint bestrijden. En wat dacht je van Hamat kunstgras? Betere kwaliteit kunstgras vind je nergens! Ook kun je hier perfect een wespenplaag bestrijden Nederland.

Vakmensen inhuren

Op het gebied van vakmensen voor kluswerk in huis en tuin hebben we een partner die we hier kort willen uitlichten. Op Loodgieters.nl kun je de beste loodgieters vinden, zoals bijvoorbeeld een loodgieter Den Haag.

Gereedschap

Elke serieuze hobbytuinder kan er niet onderuit: het juiste tuingereedschap! Een werkbank mobiel is natuurlijk handig als je op welke plek dan ook aan de slag wilt gaan met klussen. En een degelijke bladblazer voor in de tuin kan niet missen in het gereedschap assortiment van een tuinier. En als je hoogwaardige matte houtverf zoekt voor het afwerken van allerlei houten huizen, blokhutten en  beschuttingen, neem dan vooral een kijkje op Moosefarg.nl.

Overig

Mocht je tenslotte toevallig op zoek zijn naar stevige vlaggenmasten in allerlei soorten en maten, dan bevelen wij jou onze partner Hollandvlaggen.nl aan. Of kies voor een afvalcontainer huren voor al jouw afval. En voor een microscoop ga je naar de Microscoopzaak. Bestrijden ongedierte nodig? Plaats iets stijlvols met deze Functionals. Kom je toch maar niet van die ongedierte af? Denk dan eens na over Contravermin Muizen Bestrijden of Bedwants bestrijding. Kijk ook eens naar de optie van binnenbad bouwen! Kijk ook deze handige anti teek sokken. Of wat dacht je van een Douglas overkapping laten plaatsen?

Extra: