Een Woodvision tuinhuis is natuurlijk prachtig. Daar begint het al mee. Maar een Woodvision tuinhuis is nog veel meer dan dat. Want zo’n prachtig Woodvision tuinhuis is ook nog eens heel handig en prettig om te hebben. Want je kunt er echt alle kanten mee op. Gebruik je het tuinhuis als fietsenschuurtje? Gebruik je het als tuinkamer of misschien wel als atelier? De mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt. Het is net wat jij ervan wilt maken.

Een Woodvision tuinhuis als extra kamer

Soms is je huis net even te klein voor alles wat jij er mee wilt doen. Een extra kamer is dan fijn en handig. Je kunt je Woodvision tuinhuis als extra (huis) kamer inrichten, of misschien wel als extra slaapkamer voor logees. Ook kun je deze extra kamer bijvoorbeeld gebruiken om je planten te verpotten of stekjes te laten groeien. Jij bepaalt. En wat denk je van een extra ruimte voor je hobby? Wanneer je bijvoorbeeld graag knutselt, is het fijn als je niet iedere keer alles hoeft op te ruimen als je gaat eten met je gezin. In dit Woodvision tuinhuis bepaal je lekker zelf wel of je iets opruimt of gewoon lekker laat liggen. Niemand die er last van heeft.
Woodvision tuinhuis

Een Woodvision tuinhuis als extra schuurtje

De standaard schuur die bij je huis staat, is in veel gevallen ruim genoeg. Maar wat nou als je een wat groter gezin hebt? Al die fietsen moeten toch veilig en droog worden opgeborgen. Ook hiervoor kun je het Woodvision tuinhuis prima gebruiken. Je fietsen staan droog en schoon en zo voor het grijpen als je even gauw om een boodschap moet. Zeker wanneer je een goed fietsenrek gebruikt, blijven alle fietsen goed staan en blijven ze dus langer heel.

Je tuinspullen opruimen in een Woodvision tuinhuis

Wanneer je voor de winter alle tuinstoelen, tafels en kussens wilt opruimen, is het fijn als je die spullen niet naar je zolder of je kelder hoeft te slepen. Een Woodvision tuinhuis staat al op de goede plek en kan gemakkelijk jouw hele tuininboedel herbergen. Ook de planten die niet tegen de kou kunnen zet je gemakkelijk binnen op deze manier. Door de potten iets van de grond te zetten en ze te omwikkelen met noppenfolie of jute kunnen je planten in het voorjaar zó de tuin weer in. Dat scheelt een hoop gesleep met de (meestal) zware potten. Je kunt er nog steeds gemakkelijk bij om ze zo nu en dan wat water te geven.